tirsdag den 16. april 2013

Påsken er overstået, men...

....det ved påskeliljerne ikke. De ved bare, at sneen over deres hoveder endelig er væk. De skyder med lynets hast for at nå det hele. Bare se de nederste billeder, taget tirsdag og onsdag af samme klynge.
En hvid primula fra Netto dukker nu på tredje år op. De blå jeg plantede, overlevede ikke, men den enlige hvide har vist sig trofast. Krokus er der pludselig alle vegne - se bare denne hvide skønhed med de smukke lilla striber.

I går kunne jeg så ikke vente længere. Let overskyet, lun eftermiddag uden det store vind. Jamen, det er da så-vejr. Krydser så bare fingre for at snestorm og nattefroste er passé for i år. To bede blev fyldt med kartofler. Gulerod, salat, spinat, dild, radiser og nogle løg røg også i jorden.

Nu haster det så bare lidt mere med at få lavet de planlagte nye højbede og få dem hegnet ind også. De to bede jeg har tilbage, er ikke nok til alle de andre grøntsager og blomster der skal ud.

Er der mon andre end mig der har vovet at så i køkkenhaven endnu?

Nu da sneen på marken er væk, kunne rådyrenes og harernes spisekammer inspireres tæt på. De har sørme spist godt af de kirsebærtræer vi fældede i efteråret!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar