onsdag den 1. februar 2012

Tasha Tudors have og forårsfornemmelser i snevejr

Nu er det ikke fordi 5,5 graders frost og snevejr lige er noget der giver forårsfornemmelser. Men det hjælper, når et par flinke webbutikker har været hurtige til at sende den bog og de blomsterfrø man bestilte i weekenden.
Bogen er "Tasha Tudors have" og efter blot et par siders læsning er jeg solgt.Billederne af hendes skønne have får en til at længes efter at få plantet de frø, der også kom med posten i dag. Det tog godt nok lidt tid at få identificeret de sidste poser, da de har fine engelske navne - men det lykkedes til sidst. Mandstro-frøene er allerede lagt i køleskabet, da de skulle være kuldekimere. Forhåbentlig virker tricket. Det virker ihvertfald med persillefrø.Og så kunne jeg ikke stå for et par små potter med forårsblomster, bl.a. vibeæg. De skal ud i haven, når vejret engang bliver til det. Indtil videre skal de pynte på bordet, når der skal holdes 7 års fødselsdag for familien på lørdag.


4 kommentarer:

 1. Jeg må da vist se at få fat i den bog. Har set den omtalt flere steder og haven ligner jo grangiveligt min (drømme)have :-)

  Ha´en god dag og velkommen i blogverden :-)
  Birgitte

  SvarSlet
 2. Hvor er det dejligt, at du kan lide bogen. Jeg har altid elsket den. Desværre nåede jeg ikke at møde Tasha.

  SvarSlet
 3. Det er en fantastisk inspirerende bog. Kunne også godt have tænkt mig at møde Tasha. Hun virker til at have været en fantastisk personlighed.

  SvarSlet
 4. Jeg må vist på biblioteket igen, hvor jeg alligevel skal aflevere en større samling havebøger, men jeg mangler stadig at finde nogen omkring Tasha Tudor:-)

  SvarSlet