lørdag den 21. januar 2012

Den første sne i 2012

Så kom den - den første sne i 2012. En dag med slud er nu blevet til større, mere hvide fnug, der begynder at gøre jorden hvid. Mine ellers sorte høns, som ynder at være ude selvom det er koldt og vådt, er efterhånden helt hvide.
Og så er det jo at man kan siddde her i varmen og lave blog.

Frosten måtte nu godt have ventet nogle dage, for i går kom 80 stk. hvide og lilla tulipanløg fra blomsterverden.dk. Men de må nu vente i deres poser og nogle kan komme i en krukke.
Da jeg tidligere på dagen var i Netto, var jeg så heldig at få et minidrivhus af den pænere slags til billige penge. Jeg synes det er så fint med små, nye planter i et flot lysthus og har ønsket mig et længe.


Med i dette indlæg må selvfølgelig også, at morgenen i dag blev lidt dejligere da jeg opdagede, at "vores" rådyr var på besøg og spise både nedfaldsæbler, men også det neg jeg har sat op til dem. Hyggeligt.

2 kommentarer:

  1. Kære Pia - fint minidrivhus. Held og lykke med bloggen.

    SvarSlet
  2. Tak. Må erkende, at det kan være svært at nå i hverdagene med et fuldtidsjob. Billeder bliver det ihvertfald ikke til, når det både er mørkt når man kører og kommer hjem. Men jeg bliver altid super inspireret til at "sysle" i haven, når jeg læser din blog.

    SvarSlet